Kunstzinnig Centrum Randstad in het centrum van Almere-Stad
TEAMWORKSHOP
Buddha schaal met Powertex


Schaal met buddha (of ander item) en Powertex, ook geschikt voor buiten!
Voor diegenen die liever geen buddhabeeldje willen verwerken, is er de mogelijkheid om een ander item op de schaal te verwerken.


Deze workshop wordt ook aangeboden bij 'workshops' waarop per persoon kan worden ingeschreven
 

Powertex is een milieuvriendelijke textielverharder op waterbasis. Je kunt er alle soorten materialen mee verharden die absorberend zijn zoals: textiel, papier, karton, pluche, leer en meer. Hiermee zijn erg leuke sfeerbeelden te maken, maar ook steen imitaties. Powertex wordt vaak afgewerkt met de zogenaamde 'brushtechniek' en die is in alle soorten metallic kleuren, zoals goud, zilver, brons en parelmoer, verkrijgbaar.

Tijdens deze workshop werken wij met powertex, textiel, glas en mozaïek om een prachtige schaal voor binnen of buiten te maken. Probeer en experimenteer. Laat je inspireren door het materiaal en zijn mogelijkheden.

Plezier en ont-moeten staan deze dag centraal. En dan is er ook nog een resultaat dat er zijn mag!

Kosten
Deze 4,5 uur durende workshop is inclusief alle materialen en  kost, afhankelijk van het aantal personen, vanaf € 35,- per persoon.
Dit is inclusief uitleg en begeleiding, alle materialen en consumpties. (koffie/thee en gebak)
Het aantal deelnemers voor deze workshop is ca. 4 tot 20 personen.

Om deze workshop volledig op maat te kunnen aanbieden, verzoeken wij je om per telefoon of mail contact op te nemen om datum, tijd, wensen en aantal personen