Kunstzinnig Centrum Randstad in het centrum van Almere-Stad
 TEAMWORKSHOP
'KleiKnarrenStok' voor groepen
 

Wat een geweldig succes zal zijn voor een geslaagde workshop, is het maken van een ‘KleiKnarrenStok’. De oorspronkelijke totempalen werden gemaakt van hout en gaven de band en prestaties weer van een groep. Wat is er leuker dan dit in een eigentijds jasje uit te voeren en als herinnering mee te nemen…

 

Als basis wordt een bolvorm gemaakt waarop je naar hartenlust neuzen, oren, haren , ogen etc. kunt maken van stukjes klei. Het leukste is natuurlijk om de gezichten van je groep als voorbeeld te nemen en er karikaturen van maken. Een hele grote bril of flaporen, wat je maar wilt. Je kunt ook jezelf boetseren met behulp van een spiegel.
De knarren worden op een stok gestapeld en daar tussenin kunnen handen en voeten uitsteken. Ook kun je blokjes met ingekraste teksten tussenvoegen. Zo ontstaat er een prachtige totempaal!

Tijdens deze workshop wordt gezamenlijk een paal gemaakt, waarbij ieder persoon een eigen stukje ontwerpt. Kenmerken van een bedrijf, groep, bruid of bruidegom, collega’s, kunnen worden vastgelegd en een stevige sokkel kan voorzien worden van tekst. 

Na de workshop blijft het werk in ons atelier drogen en wordt daarna gestookt en voorzien van een glanzende glazuurlaag en wordt het geheel afgemonteerd.
Desgewenst kan er kleur aangebracht worden. Na ongeveer 3 weken kan het kunstwerk worden opgehaald.

Tijdens deze teamworkshop staan plezier en ont-moeten centraal. En dan is er ook nog een resultaat dat er zijn mag! Succes verzekerd.

De kosten
zijn € 27,00 per persoon voor deze ca. 3 uur durende workshop.
Dit is inclusief alle materialen en consumpties. (koffie/thee en gebak)
Het aantal deelnemers voor deze workshop is ca. 8 tot 20 personen.
Bij de workshop wordt eenmalig € 40,00 stookkosten berekend.

Om deze teamworkshop volledig op maat te kunnen aanbieden, verzoeken wij je om per telefoon of mail contact op te nemen om datum, tijd en wensen kenbaar te maken.

 

hoogte van deze stok: 200 cm